Prima adunare a fizioterapeuţilor din Neamţ

adunare generala

Dragi colegi,
Dorim să venim în întampinarea nelămuririlor dumneavoastră, cu privire la chestiunile legate de Colegiul Fizioterapeuţilor din Romania, cu explicaţiile pe care vom fi capabili să vi le oferim în acest moment şi să vă invitam la o întalnire colegială pe data de 03.03.2018, la ora 9.30, în Piatra Neamţ, la sediul PMP, din strada Ştefan cel Mare, nr. 16.
Din motive organizatorice va rugam ca pana pe data de 28.02.2018 sa confirmaţi prezenţa la aceasta întâlnire pe pagina de facebook a colegiului .
Întâlnirea nu va avea un caracter oficial, neputând fi asimilată cu o Adunare Generală Teritorială, deoarece în acest moment nici unul dintre noi nu avem statutul de membru al CFRO.
Dorim ca prin discuţiile pe care le vom avea, să realizam un curent de opinie coerent, care sa fie inţeles de către toţi fizioterapeuţii din judeţul Neamt, astfel încât să ne putem desfăşura activitatea cu cât mai puţine inconveniente posibile.
Solicitam sprijinul celor care vor citi aceasta postare, pentru a populariza acest eveniment in randul colegilor din judeţ.
Vă mulţumim.

Conducerea Colegiului Neamţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s