STATUTUL si RIOF al Colegiului fizioterapeutilor in dezbatere publica

Urmare a demersurilor Federației Române a Asociațiilor de Fizioterapie – FRAF cu privire la aprobarea de către Ministerul Sănătății a Statului și Regulamentului intern de organizare și funcționare – RIOF a Colegiului Fizioterapeuților din România, pe care ministerul urma să le supună dezbaterii publice, conform legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, dar și a contestațiilor primite de Ministerul Sănătății din partea unor asociații profesionale de fizioterapie, conducerea acestuia a hotărât instituirea unui grup de lucru pentru analizarea propunerii proiectului depus de FRAF cu nr. 3626 din 20.01.2017.
Având în vedere că în acest moment există deja DSP-uri care nu mai eliberează Autorizații de liberă practică, pe motivul apariției legii 229/2016, dar și a timpului foarte scurt până la care legea ar trebui pusă în aplicare, FRAF, inițiator al legii și emitent al proiectului privind Statutul și RIOF, supune dezbaterii actele emise astfel încât, la grupul de lucru la care va participa și un reprezentant al FRAF, să fie prezentate și punctele de vedere ale celor interesați și implicați în activitățile de fizioterapie.
Astfel, persoanele interesate sunt rugate să transmită propunerile la adresa de email: secretariat@rofizioterapie.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiect, până la data de 17.02.2017, ora 16.00.

Proiect privind Statutul și Regulamentul intern de organizare și funcționare a Colegiului Fizioterapeuților din Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s